Meniu Închide

Academia de Vanzari

Salut! Sunt Andrei si sunt Trainer, Coach si Mentor de Vanzari.
Ofer ghidare, training, cursuri de vanzari si chiar si mentorare clientilor mei, astfel incat sa obtina mai multi clienti si sa inchida mai multe vanzari.

Informații despre firmă

Inca de la varsta de 8 ani mi-am dorit sa devin Coach si Trainer, un vis pe care l-am indeplinit mai tarziu in viata cand am participat la o conferinta organizata de John Maxwell Team Romania.
La acea conferinta am luat probabil decizia cea mai intentionata din viata mea… am decis sa investesc in dezvoltarea mea personala, indiferent de cat m-ar costa.

Astfel am ajuns sa fiu mentorat 1-la-1 si sa lucrez impreuna cu unele dintre cele mai mari nume din industrie precum John C. Maxwell si Paul Martinelli.
Iar, datorita rezultatelor, am fost invitat sa servesc in calitate de Mentor pentru cea mai mare companie de training la nivel international – John Maxwell Team.

In momentul de fata, ajut antreprenori, echipe si companii sa isi atinga potentialul in afaceri si sa isi creasca in mod sistematic rezultatele in Vanzari prin programe de Training si Coaching personal si de echipa.
Cum ne găsești
Adresă
Online
Telefon
0799557527
Email
ag@andreigabor.ro
Program de Lucru
24/7
Reducerea ta + Dărnicie
Ex. Dacă produsul cumpărat costă 100 RON, iar reducerea totală acordată este de , atunci tu beneficiezi de o reducere de și plătești doar .
Celălalt procent de () merge spre ajutorarea bisericii, iar vânzătorului îi rămâne un profit de .
20

Site Web

Urmărește-ne și pe