Meniu Închide

Old Factory

Misiunea noastră este de a creea momente autentice într-un decor de poveste şi de a aduce fumuseţea naturii în casele oamenilor. Realizam cu mult drag aranjamente florale atat pentru casa cat si pentru evenimente speciale. De asemenea poti găsi în showroom-ul nostru multe idei de cadori pentru cei dragi tie.

Informații despre firmă

Old Factory reprezintă un proiect de suflet ce a prins contur în vara anului 2019, în urma unor evenimente speciale care ne-au umplut cu dorința de a aduce frumosul în mijlocul unor evenimente și în casa oamenilor.
Pasiunea este unul dintre elementele care ne ajută să descoperim nevoiele oamenilor şi să ne modelăm în funcţie de acestea. Dorinţa de a cunoaşte cât mai multe lucruri ce ţin de domeniul nostru de activitate ne-a făcut să înțelgem că fiecare element al naturii este unic şi valoros.
Iubim natura şi acest lucru ne-a motivat să o protejăm, de aceea produsele noastre au la bază principiul sustenabilităţii. Aranjamentele noastre sunt realizate în proporție de 95% din flori şi plante uscate sau stabilizate de care te poţi bucura peste ani.
Conceptul adus de noi prin aranjamentele şi produsele realizate cu atenţie pun în valoare frumuseţea florilor şi plantelor chiar dacă nu mai sunt în mediul lor natural
De asemenea, am realizat un showroom în care te poţi bucura de ceea ce noi realizăm, un spațiu special în care a poţi admira frumosul.
Dacă v-am făcut curioşi, vă așteptăm să ne vizitaţi şi să faceţi parte din bucuria cu care vrem să dezvoltăm acest proiect de suflet.
Cum ne găsești
Adresă
Str. Gladiolelor Nr. 2 – Aradul Nou
Telefon
0751979976
Email
contact@oldfactory.ro
Program de Lucru
L-S : 12:00-18:00
Reducerea ta + Dărnicie
Ex. Dacă produsul cumpărat costă 100 RON, iar reducerea totală acordată este de , atunci tu beneficiezi de o reducere de și plătești doar .
Celălalt procent de () merge spre ajutorarea bisericii, iar vânzătorului îi rămâne un profit de .
20

Site Web

Urmărește-ne și pe